Головна » 2018 » Травень » 29 » Свято Букварика
00:07
Свято Букварика

День святих Кирила і Мефодія, який більше відомий як День слов'янської писемності і культури, відзначається 24 травня. Це свято придумали на честь творців слов'янської писемності, які визнані святими рівноапостольними братами. Саме в цей день ми з учнями 1-Б класу Петриківського ОЗО І-ІІІ ступенів вирішили провести традиційне шкільне свято – свято Букваря.

Це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі.

Кожна дитина отримала Диплом випускника першого класу, а старанні дітки ,які за перший рік проявили свої знання отримали подяки за успішне навчання впродовж року. Діти разом з "Буквариком" і  "Азбукою" сплели віночок з букв. А "Математика", "Українська мова" та "Читанка" нагадали, що тепер вони супроводжуватимуть діток в початковій школі і разом з п'ятикласниками  для заохочення подарували діткам ромашки з «12», аби ті вже звикали до гарних оцінок у 2-му класі.

Свято Букварика закінчилося, а разом з ним і підійшов до кінця навчальний рік, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою.

Переглядів: 401 | Додав: YaYana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar