Головна » 2017 » Грудень » 21 » Рік Новий – казковий час!
21:14
Рік Новий – казковий час!

Рік Новий – казковий час!
Хай здивує щастям Вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові,
Світла й радощів багато,
Щоб життя було, як свято!

Зима йде — празники за собою веде. І скільки ж їх узимку! Все це пов’язане з давнім українським народним буттям. Бо взимку і роботи менше, і вечори довші. І кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче...
Та що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. І не має значення, скільки тобі років, а як привітається до тебе чарівний Дід Мороз, то в найлютіший холод на душі потепліє!
Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства — з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями, веселими іграми і подарунками! Не обминув радісний, святковий настрій і наш клас. І розпочалась казкова феєрія – скільки казкових героїв ми побачили: Білосніжка та 7 гномів, Снігова Королева зі Сніжинками, Кай з Гердою, Мальвіна і Буратіно, Попелюшка і Принц, Фея, Зима, Казка з Казкарем, Новий Рік, Новорічна Ніч і не обійшлося без Розбійників. Цей день запам'ятається не лише діткам, а і їх батькам, тому що вони були активними учасниками свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 516 | Додав: YaYana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar