Головна » 2018 » Травень » 29 » Останній дзвоник
00:35
Останній дзвоник

25 травня відлунав останній дзвоник у в Петриківському опорному закладі І-ІІІ ступенів Петрківської селишної ради для 30 випускників.

З самого ранку всі метушилися, купляли квіти, гарно одягалися, відбувалися останні приготування – хвилювалися, однозначно, всі: учні від першого до останнього класу, вчителі, дирекція, запрошені на свято, бабусі, дідусі і навіть погода підкреслювала важливість цієї події ясним сонечком.

З вітанням виступили:заступник селищного голови Шевченко Ігор Миколайович, начальник відділу культури Пікуш Ольга Григорівна, директор школи Сорока Марина Павлівна, перший вчитель Коваленко Наталія Григорівна, класний керівник Діденко Юлія Сергіївна. 

Для школярів це радісна подія, адже скоро літні канікули. На свято останього дзвоника всі приходять у піднесеному настрої. Такими були й учні 1-Б класу. Наостанок дітки отримали маленькі подарунки від батьків, якими поласували вдома, згадуючи як швидко промайнув перший рік навчання. Всім дітлахам бажаємо гарно відпочити влітку ,а всіх хто буде оздоровлюватися у пришкільному таборі чекаємо 29 травня, з гарним настроєм, в стінах рідної школи.

Переглядів: 407 | Додав: YaYana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar